čtvrtek 30. ledna 2014

SPŘÍZNĚNÉ DUŠE, co to je?..jak ji poznám?

Spřízněná duše...to je vlastně duše s námi dlouhodobě spojená nebo duše vytvořená z jednoho základu energie, tedy takzvaný "dvojpaprsek". Je to určitá energie o vlastní inteligenci,která se dělí na pozitivní a negativní energii, obě tyto energie jsou rozděleny do dvou osamocených jednotlivých částí a jsou protipólné, částí složených jednak z jedné poloviny kladných a jedné poloviny záporných energií. Znamená to tak,že tam kde jedna duše ze dvou duší má kladné reakce,tam druhá duše bude mít záporné reakce. Tyto duše se společně něčemu učí, mají společné závazky, jsou si "něčím povinováni", a takové duše se mohou narodit, jednotlivě a mnohdy se za celý "pozemský život" nesetkají, či naopak mají tak silná pouta mezi sebou, že se hledají nebo ještě i narodí do jednoho místa na této planetě.
Spřízněné duše se ihned poznají, už při první setkání. Jsou tak mocně k sobě přitahovány, že sami nemají šanci se tomu ubránit,takže pokud jsou rozdělováni svým okolím,končí tady veškeré možnosti, jsou obě duše ochotny riskovat cokoli, jen aby se jejich životy spojily a takové duše byly alespoň nějaký čas spolu a mohly tak "vyřešit" alespoň jeden svůj vzájemný závazek. Takové duše mají velmi intenzivní vztah, mají ale také velmi bouřlivé vztahy, mívají jednak velikou lásku mezi sebou, jde o nejvyšší vibraci toku lásky- lásku duší. Je zcela jiná, velmi silně zakořeněná uvnitř jejich nitra, obě duše to cítí silně a nemohou se jí nikdy zbavit,ani nabažit. Tento cit je nejsilnějším poutem ,mezi nimi. Stejně silně se u nich obou umí projevovat také opačný cit, tedy zlost a nenávist,která bývá označována za protiklad oné silné lásky. Mezi těmito dvěma dušemi, existuje tak silné pouto,díky jejich STEJNÉ ENERGII, jejich jen opačné polaritě téže energie.
Proto takové vztahy jsou velmi silně citově prožívány ,ale pokud jeden druhému nějak ublíží, je zranění také citové roviny tak veliké,že láska okamžitě v návaznosti na energii,který první ublížil tomu druhému, ten zapřičinil ZMĚNU TOKU ENERGIÍ MEZI OBĚMA DUŠEMI,a tak se stane obrat,že duše kladných vlastností se náhle obrátí a jedná záporně a naopak. Obě duše se tak přepólují a než dojde k urovnání toků jejich energie jsou většinou už v dalším "nově" vytvořeném závazku do dalšího bytí, pokud to také neumí rozumem a vůlí zvládnout v tom samém životě. Každá z těchto SPŘÍZNĚNÝCH DUŠÍ může mít také závazky i s jinými dušemi,ale nikdy to není tak silné, jako s jejich vlastní polovinou duše, tedy se spřízněnou svou duší.
Dalším typem "spříznění duší" je také mnoha-životní závazky. Tedy po mnoho bytí se setkávající duše stále dokola řešící určité vztahové problémy, až dokud "problém" není dořešen,tedy energie dokud není v neutrálním toku. Tedy pokud není jasná shoda, tolerance,láska mezi oběma dušemi. Protože takové duše se velmi dobře znají, mají samozřejmě také dobrou "paměť " na sebe, tedy svou energii. Poznají se kdykoli a kdekoli a cítí se na tisíce kilometrů, mívají mezi sebou spojení telepatická, dokáží se vycítit kdekoli  a ve stejný čas se setkat bez prvotní domluvy,tak to chodí také při jejich prvotních setkáních,jeden nebo druhý se jasně přitahují, nedokáží tomu nijak zabránit,protože jsou prostě protipólem a fungují , jako magnety.
Pokud jsou ovšem v rozporuplné situaci a dojde k citovému řešení emoční roviny, a zároveň dojde ke zranění jedné z duší, dochází energeticky k jejich vzájemnému přepólování a nastává odpuzování obou, jde o to, že v tomto "různě dlouhém období" nemohou,ani nedokáží najít "společnou řeč ", jednoduše proto,že se musejí USTÁLIT JEJICH ENERGIE. Takovému USTÁLENÍ ENERGIÍ, může trvat třeba i celý zbytek jejich bytí v současném životě. Je také možné to urychlit, na vědomé úrovni. Prvním takovým krokem je VZÁJEMNÉ SI  ODPUŠTĚNÍ  A  TOLERANCE.
Na tomto stojí vše další. Bez odpouštění si duše nedokáží vzájemně vytvořit příznivou energii tak, aby vzájemně nevytvářely dva stejné póly a odpuzovali se. K ustálení jejich vzájemné energie dochází, buď po uvědomělém jednání, to je vědomým odpouštěním naší spřízněné duši a také sami sobě, dalším vědomý ustálujícím prvkem je meditace, což je NAVIBROVÁNÍ na správnou energii pro nás a tím také pro naši protipólnou duši, protože jsou stále spojení energetickými vlákny,zaznamená toto ustalování energií také druhá duše,která vědomě nemedituje a vědomě na sobě nepracuje, je tedy i taková duše postupně ustálena.
Při propojeních dochází také k tomu,že jsou nebo začínají se opětovně cítit, opětovně setkávat, jako by jen náhodně, ale je tomu tak pro jejich vzájemnou rostoucí energetickou přitažlivost k sobě, pro jejich další možnost řešení dalšího závazku, kterých mají neskutečně mnoho ze své vzájemné minulosti, neboť společně trávili mnoho i stovek životů a za ten čas si dokázali vytvořit velmi mnoho emočních blokád a závazků, mají tedy společně mnoho k řešení, a podle zákonů celého Universa,je musí jednou všechny vyrovnat.
Jak poznáte, že jste s takovou Spřízněnou duší?
Je to zcela jednoduché, má to jasné příznaky: vztah je jednak intenzivní svou láskou a souzněním, jednak intenzivní svými rozporuplnými situacemi, častými nesrovnalostmi pro hlouposti a bouřlivými hádkami, spojenými s intenzivní třeba i veřejnou ostudou, velmi často jsou duše narozené v různých "neshodujících se " postaveních, rodech,často nebývají oba z jedné vrstvy lidí,ale rodí se úmyslně , jako by "daleko", nesourodě, neslučitelně od sebe navzájem ve snaze vyhnout se setkání,ale tomu není možné zabránit,dle karmických zákonů Universa a plnění závazků a vývoji jednotlivé duše. Jde teda většinou o nesourodé lidi / viz bohatý+chudá, viz. šlechtic + sluha, viz. majetkově chudý + bohatá podnikatelka, viz. mladý muž a o mnoho let starší žena..a tak bych mohla pokračovat dál a dál.
Sami určitě znáte takové příběhy, či jste je i sami zažili,pokud tomu tak je, měli by jste sami zvážit v tento čas, kdy smíme mnoho měnit ve stále stoupajících tocích energií naší celé planety i nás samotných, měli by jste se snažit o karmická pročištění, alespoň několika blokací,jež společně máte,o odstranění zloby,vnitřních hněvů a blokací na emočních rovinách,aby obě takové duše směly postoupit alespoň o jednu spirálu toků energií, a tím nevytvořili další blokace vytvořené nově i z tohoto života. Pokud chcete můžete se dočíst také v mých webovkách http://www.spiritlecba.717.cz , kde najdete i kontakt přímo na mne, řešení je vždy,tím si zmírníte blokace na vztazích,odbouráte značná ovlivnění,jež na vás působí po mnoho bytí vašich životů,usnadníte sobě další život tady a teď.

Žádné komentáře:

Okomentovat